Min profil

Jeg er en ung kvinde på 26 år, der i øjeblikket arbejder deltid ved TV2 og som multimediedesigner på freelancebasis. Mine kompetencer spænder vidt, fordi jeg har baggrund både i kommunikationsverdenen og som multimediedesigner. 

I forbindelse med mit freelancearbejde arbejder jeg i øjeblikket med madbloggeren Maria Vestergaard og giver rådgivning i forbindelse med hendes tilstedeværelse på sociale medier rent visuelt. Samtidig laver jeg video content for hende og udvikler på hendes visuelle identitet i den sammenhæng for at løfte hendes generelle udtryk.

Jeg har en BA i International Virksomhedskommunikation, der danner grundlaget for min forståelse af strategisk kommunikation, kommunikationsplanlægning og hvad som tilhører den boldgade. For at skille mig ud fra mængden og udleve min drøm om at komme til at arbejde i grafikkens verden, tog jeg multimediedesignuddannelsen efterfølgende.

Som multimediedesigner kan jeg varetage alle typer opgaver, der vedrører visuel kommunikation. Det betyder bl.a., at jeg videoproducerer fra start til slut, udformer kommunikationsplaner, fotograferer, er en haj til udarbejdelsen af grafisk materiale samt website development fra sketches til færdigt produkt.

Jeg arbejder flittigt, engageret og detaljeorienteret og jeg sørger for, der er ensartethed og struktur i mit arbejde. Som medarbejder er jeg ikke bange for at tage opgaver, jeg ikke har forsøgt mig med før og derudover arbejder jeg enormt godt i teams, men værdsætter også tid til at sidde og nørde med en opgave individuelt.

Grafisk_design

GRAFISK DESIGN
Jeg udarbejder grafisk design fra idé til færdigt produkt både digitalt og print.

Motion_graphics

MOTION GRAPHICS
Jeg laver motion graphics til digitale produkter og det foregår både i After Effects til computeren og RoughAnimator til iPad.

Copywriting

COPYWRITING
Behøver hjemmesiden eller brandidentiteten en tekstmæssig rød tråd eller en fængende tekst, der skal overbevise målgruppen, sørger jeg for det.

Videoproduktion

VIDEOPRODUKTION
Jeg stiller skarpt på interne såvel som eksterne videoemner med kameraet og kan både planlægge, udføre og efteredigere videoerne, så de er klar til brug på forskellige platforme.

Rapport_design

DESIGN AF RAPPORTER/MAGASINER
Lange dokumenter, der kræver en visuel rød tråd, er et af mine hjertebørn. Jeg varetager planlægningen af det og designer rapporterne i et grafisk design, der følger virksomhedens brandidentitet.

Sociale_medier

SOCIAL MEDIA CONTENT OG MANAGEMENT
Jeg varetager planlægningen af virksomhedens sociale medier, der skal udstråle værdierne virksomheden står for. Jeg laver ligeledes content til de sociale medier og jeg kan skelne mellem det, der fungerer og samtidig er nytænkende og det, der ikke fungerer.

Visuel_identitet

UDVIKLING OG VEDLIGEHOLDELSE AF VISUELLE IDENTITETER
Jeg er i stand til at tænke udenfor boksen, når det gælder brandidentiteter, men samtidig sørge for, etablerede værdier og holdninger bliver flettet ind i. 

Strategisk_kommunikation

STRATEGISK KOMMUNIKATION
I takt med, jeg kan lave content og planlægge det, er jeg skarp på at analysere mig frem til, hvad næste skridt skal være. Det betyder, jeg kan bidrage til dele af den strategiske kommunikation, som mange virksomheder har brug for på deres forskellige platforme.

Kom i kontakt

marlenelykke1749@gmail.com

+45 60606324