Min profil

Jeg er en ung kvinde på 25 år, der i øjeblikket arbejder deltid ved TV2 og som multimediedesigner på freelancebasis. Mine kompetencer spænder vidt, fordi jeg har baggrund både i kommunikationsverdenen og som multimediedesigner. 

I forbindelse med mit freelancearbejde arbejder jeg i øjeblikket med madbloggeren Maria Vestergaard og giver rådgivning i forbindelse med hendes tilstedeværelse på sociale medier rent visuelt. Samtidig laver jeg video content for hende og udvikler på hendes visuelle identitet i den sammenhæng for at løfte hendes generelle udtryk.

Jeg har en BA i International Virksomhedskommunikation, der danner grundlaget for min forståelse af strategisk kommunikation, kommunikationsplanlægning og hvad som tilhører den boldgade. For at skille mig ud fra mængden og udleve min drøm om at komme til at arbejde i grafikkens verden, tog jeg multimediedesignuddannelsen efterfølgende.

Som multimediedesigner kan jeg varetage alle typer opgaver, der vedrører visuel kommunikation. Det betyder bl.a., at jeg videoproducerer fra start til slut, udformer kommunikationsplaner, fotograferer, er en haj til udarbejdelsen af grafisk materiale samt website development fra sketches til færdigt produkt.

Jeg arbejder flittigt, engageret og detaljeorienteret og jeg sørger for, der er ensartethed og struktur i mit arbejde. Som medarbejder er jeg ikke bange for at tage opgaver, jeg ikke har forsøgt mig med før og derudover arbejder jeg enormt godt i teams, men værdsætter også tid til at sidde og nørde med en opgave individuelt.

“Hvad kan du så, Marlene?” Tag et kig nedenfor, så skal du se.

Grafisk_design

GRAFISK DESIGN

Copywriting

COPYWRITING

Motion_graphics

MOTION GRAPHICS

Videoproduktion

VIDEO-
PRODUKTION

Rapport_design

DESIGN AF
RAPPORTER/
MAGASINER

Sociale_medier

SOCIALE MEDIER

Visuel_identitet

VISUEL IDENTITET

Strategisk_kommunikation

STRATEGISK KOMMUNIKATION

Tjek mine projekter ud nedenfor

Kom i kontakt

marlenelykke1749@gmail.com

+45 60606324