Min profil

Jeg er en ung kvinde på 25 år, der i øjeblikket arbejder 50/50 som medarbejder hos TV2 og freelance multimediedesigner. Mine kompetencer spænder vidt, fordi jeg har baggrund både i kommunikationsverdenen og som multimediedesigner. 

I forbindelse med mit freelancearbejde arbejder jeg i øjeblikket med madbloggeren Maria Vestergaard og giver rådgivning i forbindelse med hendes tilstedeværelse på sociale medier rent visuelt. Samtidig laver jeg video content for hende og udvikler på hendes visuelle identitet i den sammenhæng.

Jeg har en BA i International Virksomhedskommunikation, der danner grundlaget for min forståelse af strategisk kommunikation, kommunikationsplanlægning og hvad som tilhører den boldgade. For at skille mig ud fra mængden og udleve min drøm om at komme til at arbejde i grafikkens verden, tog jeg multimediedesignuddannelsen i stedet for at fortsætte i samme spor som andre på min årgang ved SDU.

Som multimediedesigner kan jeg varetage alle typer opgaver, der vedrører visuel kommunikation. Det betyder bl.a., at jeg videoproducerer fra start til slut, udformer kommunikationsplaner, fotograferer, er en haj til udarbejdelsen af grafisk materiale samt website development fra sketches til færdigt produkt.

Grafisk_design

GRAFISK DESIGN

Copywriting

COPYWRITING

Motion_graphics

MOTION GRAPHICS

Videoproduktion

VIDEO-
PRODUKTION

Rapport_design

DESIGN AF
RAPPORTER/
MAGASINER

Sociale_medier

SOCIALE MEDIER

Visuel_identitet

VISUEL IDENTITET

Strategisk_kommunikation

STRATEGISK KOMMUNIKATION

Tjek mine projekter ud nedenfor

Kom i kontakt

marlenelykke1749@gmail.com

+45 60606324