Lexa Multimedia Library

I forbindelse med mit afsluttende eksamensprojekt på multimediedesignuddannelsen, valgte min gruppe og jeg at arbejde med virksomheden “Lexa”. Virksomheden er nyopstartet og arbejder på at skabe et online univers, hvor studerende i Sverige kan tilgå teorier, værktøjer og arbejdsredsskaber i deres hverdag. 

I eksamensopgaven stod jeg for det visuelle rent videomæssigt. Jeg lavede to videoer; en konceptvideo og en motion graphics-video, hvori i begge videoer der bliver beskrevet, hvad Lexa Multimedia Library er – blot fortalt med forskellige indgangsvinkler. Den første video er lavet i samarbejde med nogle elever fra en gymnasieklasse. Videoen skal prikke mere til pathos og forklare seeren, at Lexa Multimedia Library gør, at din hverdag bliver både bedre og sjovere, når dine venner og dig selv benytter onlinebiblioteket. Motion Graphics-videoen var et alternativt bud på, hvordan en såkaldt konceptvideo kunne se ud. Vi tog naturligvis udgangspunkt i designmanualen, som vi også udviklede til virksomheden.

Nederst finder du rapporten, som jeg designede. Den tager udgangspunkt i designmanualen, men har lidt mere kreativ frihed i designet end de andre produkter, vi lavede.

Lexa_Concept_video

Udsnit af mit rapportdesign

Copyright: Marlene Lykke Jensen