Maria Vestergaard – madblogger fra Odense

Maria Vestergaard er, som titlen beskriver, en af Odenses madbloggere. Hendes blog manglede noget andet content end fotografier og gode tekster, mente hun, og derfor tog hun chancen med videoproduktion undervejs i sommeren 2018. Hun kom dog aldrig videre med projektet og tog derfor kontakt til mig. 

 

I skrivende stund er samarbejdet gået i gang og tre videoer er allerede udkommet. Hun laver i øjeblikket et samarbejde med både Knorr og Landbrug & Fødevarer, hvilket betyder opskrifter, der er stærkt inspireret af, hvad man kan lave af mad i løbet af efteråret, hvor kulden og mørket kommet tættere og tættere på. Tag et kig på siden her og bliv inspireret af videoernes stemning.

 

Videoerne indeholder også motion graphics, som er en af de ting, jeg absolut elsker at arbejde med. Maria ville gerne have introduktionen til at poppe frem, men uden at tage for meget fokus og der endte vi med nedenstående resultat med firkanten og den simple, feminine tekst samt en afsluttende tekst, der takker for at kigge med.

Copyright: Marlene Lykke Jensen