Jeg er en ung kvinde på 26 år, der arbejder som multimediedesigner på freelancebasis og som rundviser ved TV 2. Med baggrund som uddannet kommunikatør hos SDU og dernæst multimediedesigner, har jeg et kompetencespektrum, der spænder vidt. 
I forsøget på at bane mig vejen ind i kommunikationsbranchen, kunne jeg godt mærke, at grafisk design i alle dets afskygninger trak mere i mig. Med min uddannelsesbaggrund gør dog, at jeg står med en profil, hvor løsningerne vurderes fra 360 grader. Det betyder, at jeg med en stor variation af kunder, arbejder med mange forskellige opgavetyper. Her spænder opgavetyperne lige fra frontend-udvikling til digitale modeller brugt på hjemmesider. Det er bl.a. kunder som den odenseanske blogger Maria Vestergaard, den holistiske skønhedsblogger Tina Lykkegaard, SDI A/S og Frederiksberg VUC og STX. 
Jeg har således erfaring med videreudvikling af etablerede koncepter og brandidentiteter, men samtidig udvikling af nye. Derudover udvikler og udarbejder jeg video content og grafik til SoMe, grafiske koncepter, frontend-udvikling samt kampagne- og POS-materialer. 
Jeg arbejder flittigt, engageret og detaljeorienteret og jeg sørger for, der er ensartethed og struktur i mit arbejde. Som medarbejder er jeg ikke bange for at tage opgaver, jeg ikke har forsøgt mig med før og derudover arbejder jeg enormt godt i teams, men værdsætter også tid til at sidde og nørde med en opgave individuelt.
Jeg er åben for flere kunder og derfor skal I endelig tage kontakt enten på mail. Hav en fremragende dag!
Back to Top