Coverbilleder til Facebookevents 
Coverbillederne er lavet på iPad og computer i programmerne: ProCreate, InDesign, illustrator og photoshop. Anarkist har et ønske om at konceptualisere deres events, da de ofte er tilbagevendende og derfor har jeg haft til opgave at gøre eventsene genkendelige for de besøgende og lave dertilhørende SoMe-indhold og flyers.
Printmateriale efterår 2022
Flyers lavet til reklame for vores julefrokost anno 2022 og 2x flyers til hhv. Hotel Odeon Magazine og Odense Spiseguide.
Koncept: Best Of Odense - Best of Odense’ er et tiltag fra Ugeavisen, hvor de kårer Odenses bedste steder indenfor forskellige kategorier. Og  det er borgerens stemme, der er afgørende - 2021
Det er altid spændende at arbejde med et koncept, hvor noget er etableret designmæssigt og konceptmæssigt, men hvor der alligevel er plads til kreativitet. Dette er gældende for eventet "Best of Odense", hvor jeg stod for eventmaterialet hus Anarkist, der parterede op med kåringskonkurrencen. Eventet løber ad stablen den 19. november og hos Anarkist er der lagt op til solid fejring, som selvfølgelig skulle afspejles i materialet.
Ud over festlighederne skulle afspejles i materialet, har jeg fokuseret på at implementere BOO-statuetten "Sommerfuglen", BOO og Anarkists farvepalette og leget med confetti I After Effects.
Værktøjer brugt: InDesign, Photoshop, ProCreate og After Effects
Koncepterne: "Julebal" og "J-dag" - 2021 og 2022
Juletiden byder - og har allerede budt på - events i lange baner hos Anarkist. Vi gik denne gang benhårdt efter en "party"-vibe med neonlys og glitter. For det er trods alt også det, der kendetegner julen. Festlighedernes højtid. 

SoMe-video til reklame for J-dag - 2021

IG-story til annoncering til J-dag - 2021

IG-opslag til Anarkists instagramprofil - til J-dag - 2021

"Julebal" med Sussi og Leo på Anarkist: IG-opslag og flyer - 2021
Værktøjer til IG-opslag (motion graphic) og flyer: InDesign + ProCreate

IG-opslag som motion graphic. Lavet i ProCreate

Flyer til Anarkist - reklame for juleballet med Sussi og Leo

Annonce til Best of Odenses blad - reklame for juleballet indkapslet i julefrokost-temaet

Koncept: "Årets julefrokoster hos Anarkist" 2021
Anarkist har i år 2021 oprettet konceptet "Årets Julefrokoster", hvor det gamle og det nye mødes i deres Odense-historiske lokaler, som også huser deres bryggeri. 
Ønsket og målet var at lade "det gamle" og "det nye" mødes i en sammensmeltning, hvilket blev til nedenstående, hvor pergamentpapiret, der symboliserer "det gamle" og de fremtrædende specialøl, som symboliserer "det nye". "Det gamle" vil til eventet nemlig blive spist i form af traditionel julemad og "det nye" vil være smagen af specialøllene.
Annonce til Odenses Juleblad
Annonce til Odenses Juleblad
Instagram-opslag til profilens galleri
Instagram-opslag til profilens galleri
Instagram-story stilbillede
Instagram-story stilbillede

You may also like

Back to Top