Klient:  Anarkist Beer and Food Lab
Opgaver: Coverbilleder til Facebookevents - Motion Graphics til Instagramprofil (@theodorschioetzbrewingco og @anarkistbeerandfoodlab) - Skilte og plakater til Anarkist Beer and Food Lab restaurant 
Målgruppe: Øl-elskere af alle slags, men primært mænd og kvinder i alderen +25
Coverbilleder til Facebookevents 
Coverbillederne er lavet på iPad og computer i programmerne: ProCreate, InDesign, illustrator og photoshop. Anarkist har et ønske om at konceptualisere deres events, da de ofte er tilbagevendende og derfor har jeg haft til opgave at gøre eventsene genkendelige for de besøgende og lave dertilhørende SoMe-indhold og flyers.
Koncept: "Årets julefrokoster hos Anarkist"
Anarkist har i år 2021 oprettet konceptet "Årets Julefrokoster", hvor det gamle og det nye mødes i deres Odense-historiske lokaler, som også huser deres bryggeri. 
Ønsket og målet var at lade "det gamle" og "det nye" mødes i en sammensmeltning, hvilket blev til nedenstående, hvor pergamentpapiret, der symboliserer "det gamle" og de fremtrædende specialøl, som symboliserer "det nye". "Det gamle" vil til eventet nemlig blive spist i form af traditionel julemad og "det nye" vil være smagen af specialøllene.
Instagram-opslag til profilens galleri
Instagram-opslag til profilens galleri
Instagram-story stilbillede
Instagram-story stilbillede
Flyer til eventet (forside + bagside)
Flyer til eventet (forside + bagside)

Instagram-story til annoncering

Back to Top